Tänään oli sitten se Clomien seurantaultra (KP12). Johtofollikkeli löytyi vasemmalta, oli 13mm. Sen kaverina oli toinenkin, mutta se oli vielä alle 10mm joten lääkäri meinasi, ettei se ehdi mukaan. Limakalvon paksuus oli 8mm, eli clomit eivät olleet sitä ohentaneet. Ovulaatiota lääkäri veikkaili 4 päivän päähän eli pääsiäissunnuntaille-maanantaille. Tiedetäänpä mitä meillä tehdään pääsiäisen aikaan, oikein urakalla ;)

Jos tämä kierto ei tuota tulosta (epäilen suuresti, että ei tuota) niin ensi kierro(i)ssa ei tarvita enää seurantaultraa. Suunnitelma on, että syön nyt siis 2 kiertoa näitä clomeja, pidän yhden kierron taukoa. Sitten taas voin syödä 2 kiertoa clomeja ja sitten onkin jo syyskuu. Syksyllä kokeillaan inseminaatioita ja laitetaan samalla meidät IVF jonoon.

Toivo on jotenkin mennyt minulta hukkaan. Pitääpä sitä yrittää metsästää pääsiäisloman aikana. Oli paljon mukavampaa kun oli positiivisella mielellä ja toiveikkaampi. Olis niin mukava elätellä toivoa, että nyt heti ekasta clomikierrosta tärppää. Jos vaan alan uskomaan siihen, niin ehkä siitä tulee totta? Ajatuksen voimalla? No, kaikki keinot käyttöön, eli yritän metsästää sen toivon ja uskon onnistumiseen. Teen parhaani. Raportoin, löytyykö se toivo, ja jos löytyy, niin mistä se löytyy. 

PS: Jos näette sitä mun toivoa, niin sanokaa sille että tulee kotiin!