Tänään on 2 viikkoa oletetusta ovulaatiopäivästä. Sehän on pelkkä arvaus, koska olimme sopivasti lomalla, mutta silloin maanantaina ovulaatiotesti oli negatiivinen ja tiistaina oli lämmöt nousseet ovulaation jälkeiselle tasolle.

Tein siis kaapiin perälle jääneen raskaustestin ja se on negatiivinen. Lämmöt eivät vieläkään ole laskeneet, mutta menkkoja kuitenkin odotellaan alkavaksi tässä piakkoin. Sehän tarkoittaa sitä, että ensimmäinen Clomifen-hoito alkaa pian! En oikein tiedä, auttaako tuo Clomifen, kun kuitenkin ovuloin normaalisti, mutta eipä siitä varmaan haittaakaan ole.. Jos kellään on kokemuksia Clomien käytöstä vaikka ovuloinnissa ei ole häikkää, niin haluaisin kuulla niitä! Laskujeni mukaan voisin vielä ehtiä "Vatsakkaasti vappua kohti" -projektiin, joten toivoa ei heitetä, vaan katse tulevaisuuteen!

Tottakai tuo negatiivinen testi harmittaa, mutta yllätykseksi ei niin paljoa kuin yleensä. Meillä on kerrankin Plan B, jotain mitä odottaa, kun tämä Clomi-avusteinen yritys lähtee käyntiin. Alkas nyt vaan ne menkat..