Kylläpä aika menee hitaasti. Nyt ei ole tapahtunut mitään. Tai tuntuu siltä. Menkat alkoivat pari päivää myöhässä, mutta sekään ei aiheuttanut mitään lisäjännitystä, koska aamulämpöjen perusteella osasin odottaa että sieltä ne on kuitenkin tulossa.

Nyt sitten aika menee ootellessa aukiolotutkimusta, joka on viikon päästä. Vasta! Vähän jännittää, kun siitä on lukenut kauheita kipu-tarinoita - toisaalta olen lukenut myös ettei se niin paha olekkaan. Ajattelin ottaa mp3-soittimen mukaan, koska musiikki auttaa mua keskittämään ajatuksiani pois kivusta (käytän musiikkia aina esim hammaslääkärissä jos tehdään jotain ikäviä toimenpiteitä). Ja eihän se aukiolotutkimus kestä kauaa, eihän?

Ensi viikolla siis tiedetään lisää. Tähän kiertoon tietenkin tulee suuria odotuksia, koska olen lukenut liian monta onnistumistarinaa, kun aukiolotutkimuksen jälkeen onkin yhtäkkiä raskautunut luomusti. Ja tämä nyt on viimeinen luomukierto, koska tod.näk. saan jonkun klomifeenireseptin mukaan lääkäriltä anyway. Että voin vaan kuvitella, kuinka piinailen ja toivon 4 viikon kuluttua että "olispa nämä oireet nyt sitä".

"I know the road we're on is narrow
along comes tomorrow
we're gonna see the sun"
Husky Rescue: New Light of Tomorrow