Täytyypä sanoa että TO-DEL-LA nopeaa toimintaa. Kävin torstaina verikokeissa, ja jo eilen maanantaina postilaatikossa odotti verikokeiden tulokset! Kaikki mitattavat hormonit (S-THS, S-PRL, S-PROG) olivat viitearvojen rajoissa, mutta en lähe kyllä niitä sen tarkemmin analysoimaan, koska en ole lääkäri. Voihan se olla että ne eivät ole tarpeeksi matalia tai tarpeeksi korkeita. Sen kertoo sitten lääkäri noin kahden viikon päästä..

Eli menkkoja odotellaan alkavaksi viikon sisällä: Nyt on kp28 ja kierto mulla on yleensä 30-32 päivää.. Joten eiköhän ne sieltä ala sunnuntaihin mennessä. Sitten menkkojen jälkeen on se aukiolotutkimus ja samalla katsotaan jatkoa, mikä on tuomio, ja mitä hoitoa lähetään kokeilemaan. Apua jännittää! Mutta mukavalla tavalla. Onpahan jottain mitä oottaa!

(Tietenkin sitä toivois, että oliskin yhtäkkiä raskaana, ja ei tartteis mennäkkään lääkäriin, mutta se on vain toiveajattelua. Mitenpä sitä nyt yhtäkkiä ois tullut raskaaksi, jos ei tähän mennessäkään ole tärpännyt helposti. Mutta ihmismieli on mikä on, täytyy vain pitää jalat maassa ja odottaa nyt niitä menkkoja että päästään hommassa eteenpäin).